Oilon Oy

TERVETULOA OILONILLE

 

Oilon on suomalainen, vuonna 1961 perustettu energia- ja ympäristöteknologian perheyritys. 


Valmistamme ja markkinoimme

 
  • polttimia ja polttojärjestelmiä nestemäisille ja kaasumaisille polttoaineille tehoalueille 10 kW – 80 MW
  • maalämpöpumppuja kotitalouksien ja kiinteistöjen lämmitykseen
  • teollisuuslämpöpumppuja ja -kylmälaitoksia
  • aurinkolämpöjärjestelmiä
 


Tuotteitamme käytetään mm. voimalaitoksissa, teollisuudessa, jätteenpoltossa, laivakattiloissa, lämpökeskuksissa, kiinteistöjen sekä suurempien alueiden lämmityksessä ja viilennyksessä sekä omakotitalojen lämmityksessä.

Oilonin osaaminen on vahvaan tuotekehitykseen perustuvaa ympäristöteknologiaa. Tuotekehityksen painopisteinä ovat tuotteiden energiatehokkuus ja vähäpäästöisyys sekä uusiutuviin polttoaineisiin perustuvien energiantuotantotapojen kehittäminen.

Oilonilla on tuotantoa Suomessa Lahdessa, Hollolassa ja Kokkolassa sekä Kiinassa Wuxissa. Omia myyntikonttoreita on Venäjällä, Brasiliassa ja Yhdysvalloissa sekä jälleenmyyjiä yli 30 maassa. Yhtiön liikevaihdosta yli 60 % muodostuu ulkomaisista toiminnoista.

>> Oilon yleisesite

Oilonissa on erityistä lämpöä.
 

Cleantech

   
 

Ajankohtaista

Olemme mukana Energia-messuilla Tampereella 25.-27.10.2016
20.09.2016
Tutustu uuteen Oilon-maalämpösivustoon
13.09.2016
Suomalaiset vesihuoltolaitokset etsivät uusia tapoja energiankäyttönsä tehostamiseksi. Kesällä käynnistetyssä yhteishankkeessa vesihuoltolaitokset ja yhteistyökumppanit kokoavat ja jakavat tietoa ja kokemuksia toimenpiteistä ja teknisistä ratkaisuista, jotka auttavat käyttämään energiaa entistä järkevämmin ja taloudellisemmin.
01.09.2016