Oilon Oy

TERVETULOA OILONILLE

 

Oilon on suomalainen, vuonna 1961 perustettu energia- ja ympäristöteknologian perheyritys. 


Valmistamme ja markkinoimme

 
  • polttimia ja polttojärjestelmiä nestemäisille ja kaasumaisille polttoaineille tehoalueille 10 kW – 80 MW
  • maalämpöpumppuja kotitalouksien ja kiinteistöjen lämmitykseen
  • teollisuuslämpöpumppuja ja -kylmälaitoksia
  • aurinkolämpöjärjestelmiä
 


Tuotteitamme käytetään mm. voimalaitoksissa, teollisuudessa, jätteenpoltossa, laivakattiloissa, lämpökeskuksissa, kiinteistöjen sekä suurempien alueiden lämmityksessä ja viilennyksessä sekä omakotitalojen lämmityksessä.

Oilonin osaaminen on vahvaan tuotekehitykseen perustuvaa ympäristöteknologiaa. Tuotekehityksen painopisteinä ovat tuotteiden energiatehokkuus ja vähäpäästöisyys sekä uusiutuviin polttoaineisiin perustuvien energiantuotantotapojen kehittäminen.

Oilonilla on tuotantoa Suomessa Lahdessa, Hollolassa ja Kokkolassa sekä Kiinassa Wuxissa. Omia myyntikonttoreita on Venäjällä, Brasiliassa ja Yhdysvalloissa sekä jälleenmyyjiä yli 30 maassa. Yhtiön liikevaihdosta yli 60 % muodostuu ulkomaisista toiminnoista.

>> Oilon yleisesite

Oilonissa on erityistä lämpöä.
 

Cleantech

   
 

Ajankohtaista

Osuuskunta SataMaidon meijeri on sijainnut Porin kaupungissa jo yli 100 vuoden ajan. Porin jazz-festivaalien kävijät ovat ohittaneet rakennuksen nykyisellä paikallaan Katariinankadulla vaeltaessaan kohti Kirjurinluodon konsertteja. Toiminnan laajentuessa myös tilantarve on kasvanut. Keskellä kaupunkia Kokemäenjoen kupeessa ei laajenemisvaraa ole juuri ollut. Uudistumistarpeiden myötä on tullut aika jättää perinteinen paikka ja siirtyä uusiin tiloihin Ulvilassa.
23.05.2016
Toteutamme konsernissa 2.5.2016 yhtiörakenteen sisäisiä muutoksia siten, että Suomessa kaikki asiakkaita palvelevat liiketoiminnot tullaan keskittämään yhteen yhtiöön.
02.05.2016
Oilon ChillHeat MobileDrive esiteltiin ensi kertaa suurelle yleisölle Nordbygg-messuilla Tukholmassa 5.4.2016. Näytteillä oli myös ChillHeat P-sarjan teollisuuslämpöpumppu. Messuosastollamme herätti keskustelua ja tyytyväisyyttä julkaisemamme uusi saavutus pumppujen kuumavesituoton paranemisesta +90 C-asteeseen.
18.04.2016