Oilon Scancool teollisuuslämpöpumput ja kylmälaitokset


Oilon Scancool on yksi Suomen johtavista kylmälaitosten toimittajista sekä lämpöpumppujen ja vedenjäähdyttimien (chiller) valmistajista. Vuonna 1984 perustetun Oy Scancool Ab:n vahva kokemus teollisuuskylmäalalta loi hyvän pohjan nykyisen Oilon Scancoolin jäähdytys- ja lämmityssovellusten osaamiselle.

Järjestelmiemme ja laitteidemme suorituskyky ja toimintavarmuus optimoidaan perusteellisen suunnittelun ja kattavan testauksen avulla. Käytämme kylmälaitteiden ja lämpöpumppujen valmistuksessa ympäristöystävällistä tekniikkaa ja materiaaleja. Käyttämämme kylmäaineet ovat joko luonnollisia kylmäaineita tai matalan GWP:n (Global Warming Potential) HFC- ja HFO -kylmäaineita.

Oilon Scancoolin käyttöönottopalvelut ja kylmähuolto kattavat koko Suomen. Scancoolin asiantuntijat konsultoivat huippuosaamista vaativissa kohteissa jäähdytyksen, kylmälaitosautomaation, lämmöntalteenoton (LTO) ja lämmityksen parissa useissa eri maissa.

Ajankohtaista

Tervetuloa Oilonin ja Uponorin järjestämäänHIILINEUTRAALI ENERGIATUOTANTO –seminaariinVantaalle 15.11.2016
10.10.2016
Suomalaiset vesihuoltolaitokset etsivät uusia tapoja energiankäyttönsä tehostamiseksi. Kesällä käynnistetyssä yhteishankkeessa vesihuoltolaitokset ja yhteistyökumppanit kokoavat ja jakavat tietoa ja kokemuksia toimenpiteistä ja teknisistä ratkaisuista, jotka auttavat käyttämään energiaa entistä järkevämmin ja taloudellisemmin.
01.09.2016
Osuuskunta SataMaidon meijeri on sijainnut Porin kaupungissa jo yli 100 vuoden ajan. Porin jazz-festivaalien kävijät ovat ohittaneet rakennuksen nykyisellä paikallaan Katariinankadulla vaeltaessaan kohti Kirjurinluodon konsertteja. Toiminnan laajentuessa myös tilantarve on kasvanut. Keskellä kaupunkia Kokemäenjoen kupeessa ei laajenemisvaraa ole juuri ollut. Uudistumistarpeiden myötä on tullut aika jättää perinteinen paikka ja siirtyä uusiin tiloihin Ulvilassa.
23.05.2016
Lue lisää

Käyttökohteita

Oplandske Bioenergi AS, Jevnaker, Norja


Oplandske Bioenergi AS, Jevnaker, Norja


Pikaluisteluradan jäähdyttämisessä syntyvää hukkalämpöä hyödynnetään tehokkaasti.

Vaasan Keskussairaala, Vaasa


Vaasan Keskussairaala, Vaasa


Sairaala-alue jäähtyy luonnonmukaisella kylmäaineella.

Sakarinmäen koulu


Helen Oy, Sakarinmäki


Sakarinmäen koulukeskuksessa innostutaan uusiutuvan energian hybridi-lämmitysratkaisusta.

Kraftringen MAX IV lab, Lund, Ruotsi


Kraftringen MAX IV lab, Lund, Ruotsi


Hiukkaskiihdyttimen jäähdytyksestä tehdään lämpöä asuinympäristöön.

Kesko Oyj, keskusvarastot 1 ja 2, Vantaa


Kesko Oyj, keskusvarastot 1 ja 2, Vantaa


Jäähdytysratkaisujen toteutuksen jälkeen ylläpidolla ja kunnossapidolla on suuri merkitys toimivuudelle ja kannattavuudelle.