Poltinkoulutuksen koulutusohjelma

 


Oilon järjestää teknistä asennus-, huolto- ja säätökoulutusta niin sanotuilla vakiokursseilla.  Koulutus on jaettu kolmeen pääryhmään polttimen polttoaineen ja tehon mukaan, eli alle 1 MW öljy- tai kaasupolttimet sekä yli 1MW polttimet.

Kaasu- ja öljyasennuksien vastuuhenkilön pätevyystentit ja niihin liittyvät kurssit järjestää Lämmitysenergiayhdistys, www.ley.fi

Oilonin kurssit on tarkoitettu henkilöille, jotka jokapäiväisessä työssään säätävät ja asentavat Oilon-vakiopolttimia. Kohderyhminä ovat etupäässä polttimien huoltajat ja asentajat, teollisuuden laitosmiehet sekä näiden henkilöiden esimiehinä tai työnjohtajina toimivat henkilöt.

Voimalaitos- ja prosessipoltinkurssit ovat asiakaskohtaisia kursseja, jotka suunnittelemme kohteen ja käyttö- ja kunnossapitohenkilökunnan tarpeiden mukaan.

Koulutuspäivät ovat:

vk 13, torstai, 28.3.2019 G25…GP50H M kaasupoltinkurssi
vk 16, tiistai-keskiviikko, 16.-17.4.2019 Yli 1 MW + WD perusteet
vk 20, torstai, 16.5.2019 G25…GP50H M kaasupoltinkurssi

Kurssipäivien hinnat: 

Kurssipäivän hinta: 298€+ALV 24%


Hinta sisältää ateriat ja kurssimateriaalin. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %. Majoitus ei kuulu hintaan.

Koulutukset pidetään Uusiutuvan energian tutkimuskeskus Energonin tiloissa, Metsä-Pietilänkatu 4, ja Oilon Oy:n koulutustilassa, Metsä-Pietilänkatu 1. Energonin tilat sijaitsevat Oilon Oy:tä vastapäätä.

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 14 vrk ennen kurssin alkamista. Peruutuksista veloitamme 124,00 €. Jos peruutusta ei ilmoiteta lainkaan, veloitamme koko osallistumismaksun.

Ilmoittautumiset Oilon Oy/Päivi Forsander, puh. (03) 857 6226 tai ilmoittautumislomakkeen kautta. Lomakkeelle pääset alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuneille lähetämme tarkemman kurssiohjelman ennen kurssin alkua.

TÄYTÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKE >> 


Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä ja kerro koulutustarpeistasi.

Yhteyshenkilö:
Veijo Sääksjärvi
puhelin (03) 857 6787
sähköposti etunimi.sukunimi@oilon.com