Vuosihuolto


Tilaa vuosihuolto asiakaspalvelustamme puh: 03 85 761!

Vuosihuollolla käyttövarmuutta


Asiantunteva huolto varmistaa polttojärjestelmän turvallisen käytön. Huollon suunnitelmallisella toteutuksella ja ennakoivilla huoltotoimilla saavutetaan kustannussäästöjä.

Kalliita tuotantokatkoksia ja käynnistyshäiriötä voi ehkäistä huoltamalla laitteisto säännöllisesti vuosittain. Kun laitteet on säädetty oikein, palaminen on tehokasta ja polttojärjestelmä täyttää tiukentuvat ympäristövaatimukset. Myös kasvavat polttoainekustannukset pysyvät kurissa. Asiakaspalvelumme suunnittelee vuosihuollon yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon laitoskohtaiset tarpeet.

Polttimen perushuolto


Polttimen perushuollossa tarkastetaan sekä puhdistetaan polttimen tärkeimmät osat, kuten öljy- ja kaasulanssi, suuttimet, liekinvalvoja, impelleri ja suodattimet sekä palopää. Polttimen häiriötön syttyminen varmistetaan sytytyspolttimen huollolla, koekäytöllä ja säädöllä. Varolaitteiden testaus varmistaa turvallisen käytön.

Polttimen vuosihuolto


Vuosihuollossa tarkistetaan koko poltinjärjestelmän kunto. Vuosihuollon yhteydessä selvitetään myös varaosatarpeet ja mahdolliset korjaustarpeet. Asiantuntijamme esittävät tarvittaessa myös toiminnallisia parannuksia, joita usein saavutetaan modernisoinnilla. Huoltotoimenpiteistä toimitetaan raportti sekä mittaus- ja virityspöytäkirjat.

Kysy lisää modernisoinnin eduista!