Teollisuuslämpöpumppu- ja jäähdytyskoneikot

 

Valmistamme Kokkolan ja Lahden tehtaillamme Oilon ChillHeat teollisuuslämpöpumppu- ja jäähdytyskoneikkoja. ChillHeat koneikoissa käytetään matalan GWP:n (Global Warming Potential) HFC/HFO kylmäaineita. Korkean hyötysuhteen ChillHeat koneikot käsittävät kolme eri tuotesarjaa; P-, S- ja RE-sarjat ja ne soveltuvat mitä moninaisimpiin lämmitys- ja/tai jäähdytyskohteisiin. P-sarjan teollisuuslämpöpuilla voidaan tuottaa jopa 100C kuumaa vettä täydellä teholla.

ChillHeat-malliston koneikot ovat kompaktin kokoisia, varmatoimisia ja helppokäyttöisiä. Kytkemällä useita ChillHeat-lämpöpumppuja sarjaan saavutetaan tehokas ja joustavasti toimiva kokonaisuus. Monipuolinen automaatio on ChillHeat-tuoteryhmän laitteiden tärkeimpiä ominaisuuksia, jonka ansiosta jäähdytyksen ja/tai lämmityksen tuotanto voidaan varmistaa vaativissakin prosessiolosuhteissa. Helppokäyttöinen ja joustava käyttöliittymä ohjaa lämpöpumppujen energiatehokkaaseen käyttöön.

Toimitamme myös toisten valmistajien HFC-, ammoniakki- sekä hiilidioksidikoneikkoja teollisiin jäähdytys- ja lämpöpumppusovelluksiin.

 

Product Jeppo Biogas

Product

Product Oilon Torpfrys