MAALÄMPÖ ON KESTÄVÄN KEHITYKSEN LÄMMITYSRATKAISU

 

Olemme lämmitysjärjestelmien ammattilainen, ja tarjoamme kotien ja kiinteistöjen lämmitykseen sopivan lämmitysvaihtoehdon. Maalämpö on muiden uusiutuvien energioiden tavoin kestävän kehityksen lämmitysratkaisu.

Tarjoamme kodin ja kiinteistön lämmittäjälle useita eri vaihtoehtoja, joista valita: Kotimaiset Lahdessa valmistetut Oilon-maalämpöpumput ja öljy- ja kaasupolttimet, aurinkolämpökeräimet, sekä erilaisia energialähteitä yhdistävät hybridisovellukset.

Maalämmöstä on viime vuosina kehittynyt yhä suositumpi lämmitysmuoto, sillä se on käyttäjälleen huoletonta ja edullista. Maalämmön avulla voidaan lämmityskustannukset tiputtaa jopa kolmannekseen verrattuna suoraan sähkölämmitykseen. Maalämpö on lisäksi ympäristöystävällistä, uusiutuvaa energiaa, jota voidaan hyödyntää ympäri vuoden. Kotimaisissa Oilon-maalämpöpumpuissa näihin ominaisuuksin yhdistyvät lisäksi nykyaikainen muotoilu, helppokäyttöisyys ja kestävyys.

Oilonilla on vuosikymmenten kokemus kiinteistöjen lämmittämisestä. Suomalaisena yrityksenä ymmärrämme pitkien ja kylmien talvien poikkeuksellisen kovat vaatimukset lämmityslaitteiden toimintavarmuudelle.


Sulpu    LEY
 


 

Katso kuinka paljon voit säästää lämmityskuluissa vaihtamalla maalämpöön:

 

 

Maalämpölaskuri 

Oilon-maalämpömallisto

Tutustu Oilon-maalämpöpumppumallistoon

 

Uutiset

Toimitimme juuri rakenteilla olevaan, Vietnamin korkeimpaan 81. kerroksiseen rakennukseen, 19 kappaletta Oilon RE-käyttövesilämpöpumppuja. Oilon RE on suurkiinteistökokoluokan lämpöpumppu lämmitysveden ja kuuman käyttöveden tuottamiseen.
21.09.2017
Tutustu uuteen Oilon-maalämpösivustoon
13.09.2016
Näitä energiatehokkaita, helppokäyttöisiä ja käyntiääneltään lähes äänettömiä pumppuja valmistetaan kokoluokissa 6, 8, 10,12 ja 14 kW.
28.09.2015
Lue lisää

Käyttökohteita

Leonardo da Vincin koti

 

Leonardo da Vincin koti

Oilonin MH 7 –maalämpöpumppu on valittu lämmittämään historiallisesti merkittävää, 1400-luvulta peräisin olevaa taloa: Leonardo da Vincin synnyinkotia. Toscanalaisessa Vincin kylässä, Italiassa, sijaitseva talo toimii nykyään suosittuna museona.

 

 

Lanssikatu maalämpö

 

Hybridiratkaisu Lahden Lanssikadulle

Oilon toimitti kerrostaloihin kaksi RE 55 -maalämpöpumppua ja 20 aurinkolämpökeräintä. Kahdessa kerrostalossa on yhteensä 55 asuntoa ja lämmitettävää pinta-alaa yli 2500 neliötä.

 

 

Tampereen Komediateatteri maalämpö


Maalämpöä Tampereen komediateatteriin


Tampereen keskustassa sijaitseva Komediateatteri valitsi maalämmön. Kotimainen Oilon RE 85 -maalämpöpumppu ja 9 maalämpökaivoa tuottavat lämmön yleisölle ja näyttelijöille yli 11 000 kuution arvorakennuksessa.

Vietnam

Lämpöpumput lämmittävät 81 kerrosta

Vietnamin korkeimman rakennuksen 81 kerrosta lämpenevät 19:llä Oilonin lämpöpumpulla. Uusinta lämpöpumpputeknologiaa olevat Oilon RE suurkiinteistökokoluokan käyttövesilämpöpumput lämmittävät käyttöveden ja rakennuksen.