Aurinkokeräimet

 

Suomessa aurinkolämmöllä on mahdollista tuottaa jopa puolet vuotuisesta lämpimän käyttöveden tarpeesta. Kotimaiset Oilon Solarpro -aurinkokeräimet voi liittää mihin tahansa vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Aurinkolämpöä voi hyödyntää lämpimän käyttöveden tuottamiseen myös suorasähkölämmitteisessä talossa.

 

Auringosta saamme ympäristöystävällistä energiaa lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen edullisesti ja vaivattomasti myös Suomen olosuhteissa. Suurin osa aurinkoenergiasta saadaan talteen kevään ja kesän aikana. Solarpro-aurinkolämpöjärjestelmän voi helposti kytkeä osaksi mitä tahansa vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Oilon Solarpro soveltuu lämpimän käyttöveden tuottamiseen myös niihin kiinteistöihin, joissa on suora sähkölämmitys.

 

Solarpro-aurinkolämpöjärjestelmään kuuluu aurinkokeräinten lisäksi pumppu- ja ohjausyksikkö sekä vesivaraaja. Aurinkolämpöjärjestelmän toiminta perustuu keräinten putkissa kiertävän jäätymättömän nesteen lämmittämiseen auringon säteilyenergialla. Kiertoneste luovuttaa lämmön edelleen vesivaraajaan. Solarpro-aurinkokeräimet tuottavat lämpöä automaattisesti aina, kun auringon säteilyä on saatavilla.

Kotimaisten Solarpro Premium -aurinkokeräimen kestävyys ja hyötysuhde ovat erinomaiset johtuen ainutlaatuisesta tyhjiöplasmavalmistus-

menetelmästä. Absorberin rakenne on täysalumiininen ja sen pinta on päällystetty alumiini-titaani-pii-nanokerroksilla. Korroosionkestävä alumiininen runko, erikoiskarkaistu turvalasi ja paksu mineraalivillaeriste sekä hengittävyyden varmistavat tuuletusaukot takaavat keräimen tasokkuuden. Erikoispinnoitteen ansiosta myös erittäin pienestä kulmasta tulevat auringonsäteet saadaan kerättyä talteen ja siirrettyä lämmöksi.
  

 

 

Solarpro-aurinkokeräin

 

Solarpro Premium -aurinkokeräimet
 
- mitat 2057 x 1059 x 98 mm
- pinta-ala 2,18 m2
- paino (tyhjänä) 35 kg
- nestetilavuus n. 1,9 l
- liitinkappaleet 4 kpl R ½"
- alumiinirunko, tummanharmaa
- max. käyttöpaine 10 bar
- taustan eristys 50 mm mineraalivilla
- 3,2 mm erikoiskarkaistu aurinkokeräinlasi
- täysalumiininen Direct Flow -absorberi

Oilon Solarpro Premium aurinkokeräinesite 
 
  

 

Solarpro-aurinkokeräimet

  

- mitat 1870 x 1150 x 95 mm
- pinta-ala 2,15 m2
- paino (tyhjänä) 35 kg
- nestetilavuus n. 1,7 l
- liitinkappaleet 4 kpl  R ½"
- alumiinirunko, tummanharmaa
- max. käyttöpaine 10 bar
- max. lämpötilankesto 217 °C
- 3,2 mm erikoiskarkaistu aurinkokeräinlasi
- absorptiopinta kupari, selektiivipinnoitus
 

Oilon Solarpro aurinkokeräinesite


  
  

 Little Oilon engineer Jätä ilmainen tarjous/mitoituspyyntö