Teollisuuslämpöpumput ja -jäähdytyskoneikot suuriin kiinteistöihin, alueratkaisuihin ja teollisuuteen

Olemme yksi Suomen johtavista teollisuuslämpöpumppu- ja jäähdytyskoneikkojen toimittajista. Vuonna 1984 perustetun Oy Scancool Ab:n vahva kokemus teollisuuskylmäalalta loi hyvän pohjan nykyisen Oilon Oy:n suuren mittakaavan jäähdytys- ja lämmityssovellusten osaamiselle.

Toimitamme Suomessa valmistamiamme ChillHeat teollisuuslämpöpumppu/jäähdytyskoneikkoja, välittämiämme koneikkoja kuten ammoniakkichillereitä, konttitoimituksia ja näiden kaikkien asennuksia sisältäen koneikkoihin läheisesti liittyvät oheisjärjestelmät. Sovelluskohteita ovat mm.

• Suuret kiinteistöt
• Kauko- ja aluelämpö/jäähdytysverkostot
• Jätevedenpuhdistus- ja jätteenkäsittelylaitokset
• Teollisuus

Asiakkaitamme ovat mm. elintarviketeollisuuden ja prosessiteollisuuden toimijat, energiayhtiöt, rakennusyritykset sekä kunnalliset toimijat.

Asiakaspalvelumme palvelee koneikkoihin liittyviin käyttöönottoihin ja huoltoihin sekä kylmälaitoksiin/järjestelmiin liittyviin käyttöönottoihin, huoltoihin ja modernisaatioprojekteihin liittyen.
Asiantuntijamme konsultoivat huippuosaamista vaativissa kohteissa teollisen jäähdytyksen, automaation ja lämmityksen parissa useissa eri maissa.

Uutiset

Perjantaina Juha Aaltola on luennoimassa aiheesta: Kaukolämmön tuotanto ja muut korkeiden lämpötilojen lämpöpumppusovellukset.
22.01.2018
Ruotsiin Tukholman lähistölle Vallentunaan nousee energiayhtiö E.ONin uusi datakeskus yhdessä pilvipalveluyhtiö Online Groupin kanssa, joka energiatehokkuudessaan on datakeskusten kärkikastia. Datakeskusten palvelinten jäähdyttämisessä syntynyt hukkalämpö siirretään lämpöpumppujen avulla Tukholman kaupungin kaukolämpöverkkoon lämmittämään tukholmalaisten koteja. Jäähdyttämiseen datakeskus käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa.
22.01.2018
Helsingin seudun ympäristöpalvelut (HSY) toteutti Pitkäkosken vedenpuhdistuslaitoksellaan pilottihankkeen, jossa hyödynnetään laitokselle tulevaa raakavettä lämmönlähteenä. Hankkeen avulla energiaa saadaan tuotettua energia- ja ympäristöystävällisemmin vähentäen CO2 –päästöjä.
22.01.2018
Lue lisää

Käyttökohteita

Oplandske Bioenergi AS, Jevnaker, Norja


Oplandske Bioenergi AS, Jevnaker, Norja


Pikaluisteluradan jäähdyttämisessä syntyvää hukkalämpöä hyödynnetään tehokkaasti.

Vaasan Keskussairaala, Vaasa


Vaasan Keskussairaala, Vaasa


Sairaala-alue jäähtyy luonnonmukaisella kylmäaineella.

Sakarinmäen koulu


Helen Oy, Sakarinmäki


Sakarinmäen koulukeskuksessa innostutaan uusiutuvan energian hybridi-lämmitysratkaisusta.

Kraftringen MAX IV lab, Lund, Ruotsi


Kraftringen MAX IV lab, Lund, Ruotsi


Hiukkaskiihdyttimen jäähdytyksestä tehdään lämpöä asuinympäristöön.

Kesko Oyj, keskusvarastot 1 ja 2, Vantaa


Kesko Oyj, keskusvarastot 1 ja 2, Vantaa


Jäähdytysratkaisujen toteutuksen jälkeen ylläpidolla ja kunnossapidolla on suuri merkitys toimivuudelle ja kannattavuudelle.