Teollisuuslämpöpumppu ja MobileDrive esillä Nordbygg-messuilla

18.04.2016

Oilon ChillHeat MobileDrive esiteltiin ensi kertaa suurelle yleisölle Nordbygg-messuilla Tukholmassa 5.4.2016. Näytteillä oli myös ChillHeat P-sarjan teollisuuslämpöpumppu. Messuosastollamme herätti keskustelua ja tyytyväisyyttä julkaisemamme uusi saavutus pumppujen kuumavesituoton paranemisesta +90 C-asteeseen.

 

Oilon Nordbygg   Kompressoritekniikka
Kävijät löysivät hyvin osastollemme keskustelemaan ja vaihtamaan kokemuksia, tässä ryhmä ruotsalaisia rakentajia Fredrik Olaussenin seurassa.   Reijo Pantsar ja Mikko Rasi Oulun Energialta keskustelevat Samuel Östmanin kanssa erilaisista kompressoritekniikoista.

 

 

Teollisuuslämpöpumpun ja mobiilin käyttöliittymän lisäksi keskustelua kokemuksista ja käyttötarpeista herättivät eri sovellukset ja kohteet, joita havainnollistivat mm. osaston seinätaulut.

 

Kuumavesituoton paraneminen +90 C-asteeseen  
Messuosastollamme keskustelua ja tyytyväisyyttä herätti julkaisemamme uusi saavutus pumppujen kuumavesituoton paranemisesta +90 C-asteeseen.

 

Kiitämme kävijöitä osallistumisesta. Jos haluatte lisätietoa ratkaisuistamme, ottakaa yhteyttä ja tulkaa tutustumaan tulevilla alan messuilla.

 

Viimeisimmät uutiset