MODERNIA JA YHÄ YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPÄÄ POLTINTEKNOLOGIAA

 

Polttimemme edustavat uusinta ympäristöystävällistä teknologiaa. Ne palvelevat vaativiakin kiinteistöjen, teollisuuden ja sen prosessien sekä voimalaitosten tarpeita. Lisäksi meillä on pitkä kokemus laivapolttimista. Polttoteknologiallamme saavutetaan ympäristöystävällisiä ratkaisuja, joiden keskeisiä etuja ovat alhaiset päästöt, korkea hyötysuhde ja laitteiden luotettavuus.


Kiinteistö- ja teollisuuspolttimillamme voidaan polttaa useita lämmitykseen tarkoitettuja mineraali- ja bioöljyjä sekä useimpia tavallisia kaasuja. Tehoalueet ovat 12-29 500 kW. Polttimien suunnittelussa olemme huomioineet käyttäjäystävällisyyden sekä huollon helppouden.

Voimalaitos- ja prosessipolttimillamme poltetaan lukuisia erilaisia ja myös vaikeasti hallittavia nestemäisiä ja kaasumaisia polttoaineita. Monien teollisuusprosessien sivuvirtoja voidaan hyödyntää energialähteenä, millä parannetaan laitoksen hyötysuhdetta ja aikaansaadaan kustannussäästöjä. Voimalaitos- ja prosessipolttimien tehoalue on noin 1-90 MW.


>> Tutustu referenssikohteisiimme
Oilon indusrial burners

Uutiset

Tällä hetkellä meillä on avoinna kaksi työtehtävää
07.08.2017
Tapahtuma oli Suomen Pekingin suurlähetystön järjestämä tapahtuma jossa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tuotiin suomalainen juhannustunnelma Pekingiin.Ohessa tunnelmia kesäisestä ja aurinkoisesta tapahtumasta.
15.06.2017
Oilon on tehnyt kaupan Amec Foster Wheeler Energia Oy n kanssa, joka toimittaa haketta ja puupellettejä hyödyntävän 299 MWe kiertoleijukattilan Englantiin. Projektin nimi on TEES REP, Tees Renewable Energy Plant. Se tulee olemaan maailman suurin biomassaa hyödyntävä laitos, jonka tuottama
17.05.2017
Lue lisää

Käyttökohteita

referenssi_lehti

 

Hartwall hyödyntää kaatopaikkakaasua

Hartwall Oy ja Kujalan jätekeskus päätyivät yhteistuumin Oilonin poltinteknologiaratkaisuun, jonka ansiosta Kujalan jätekeskuksessa syntyneitä ympäristöhaittoja saatiin pienemmiksi ja kaatopaikkakaasuista syntynyttä energiaa hyötykäyttöön Hartwall Oy:n tehtaalle.

 

 

referenssi_kiina

 

Kiina puhdistaa kaupunkejaan

 

Miljoonakaupunki Peking investoi puhtaamman energian tuottamiseen, jotta kaupungin päästöt vähenisivät. Vähäpäästöisyyttä tavoitellaan muun muassa Oilonin Low-NOx -polttimien tekniikkaa hyödyntäen.

 


 

referenssi_voimalaitos

 

Leijupolton ylivoimaa

Maailman suurin toiminnassa oleva leijukattila sijaitsee Puolassa, vuonna 2009 avatussa Lagiszan voimalaitoksessa. Tämän leijukattilan polttimet ovat Oilonin käsialaa. Suurimman leijukattilan titteli siirtyy Etelä-Koreaan Samcheokin voimalaitokselle v. 2014, jonne Oilon toimittaa 64 kpl starttipolttimia.