Teollisuuspolttimet

40 - 29 500 kW

 

Meidän luotettavilla ja varmatoimisilla teollisuuspolttimilla voidaan polttaa lähes kaikkia nestemäisiä ja kaasumaisia polttoaineita tehoalueilla 40 – 29 500 kW.

Luotettavuutta yli viisi vuosikymmentä

Polttotekniikan pitkäaikainen tuntemuksemme huipentuu Oilon-polttimissa luotettavuutena ja vähäpäästöisyytenä. Polttimiemme erinomainen maine perustuu useisiin erilaisiin lämmöntuotannon sovelluksiin yli viidenkymmenen vuoden ajalta. Tänä päivänä voimme tarjota asiakkaillemme entistä luotettavampia ja modernimpia polttimia mitä erilaisimpiin sovelluksiin ja olosuhteisiin.

Polttimia moniin tarpeisiin

Valikoimassamme on eri tehoalueilla toimivia polttimia, jotka polttavat erilaisia kaasuja, kevyttä ja raskasta öljyjä sekä muita nestemäisiä ja kaasumaisia polttoaineita. Ohjausautomatiikka on useimmissa monoblock-tyypin malleissa integroitu polttimeen. Polttimia toimitetaan myös erillisellä ohjauskeskuksella. Duoblock-polttimet toimitetaan erillisellä ohjauskeskuksella, paineenkorotusyksiköllä ja palamisilmanpuhaltimella. Poltinautomaatioon on valittavissa perinteinen releohjaus tai nykyaikainen elektroninen suhdesäätö monipuolisine lisätoimintoineen.

>> Tutustu referenssikohteisiimme


Oilon Wisedrive WD32-34
Oilon Wisedrive WD100-200


 6-26   Poltinsarja 6 - 26 


Poltinsarjan 6 - 26 polttimet ovat monoblock-tyyppisiä täysautomaattisia kevytöljy-, kaasu- tai yhdistelmäpolttimia. Tehonsäätövaihtoehdot ovat 1-teho tai 2-teho ( H ). Polttimien tehoalue on 45 - 400 kW. Ohjausautomatiikka on integroitu polttimeen.

Oilon polttimet 2-sarja

 

 


 

 50-90   Poltinsarja 50 - 90  


Poltinsarjan 50 - 90 polttimet ovat monoblock-tyyppisiä täysautomaattisia kevytöljy-, kaasu- tai yhdistelmäpolttimia. Tehonsäätötapa on 2-teho ( H ) ja lisäksi kaasupolttimiin voi valita moduloivan (M) tehonsäädön. Polttimien tehoalue on 200 - 1.540 kW. Ohjausautomatiikka on integroitu polttimeen. Moduloivissa polttimissa käytetään elektronista polttoaineen ja palamisilman suhdesäätöä.

Monoblock-polttimet, öljy-, kaasu- ja yhdistelmäkäyttö 


 

130-280   Poltinsarja 130 - 280

Poltinsarjan 130 - 280 polttimet ovat monoblock-tyyppisiä täysautomaattisia kevytöljy-, raskasöljy-, kaasu- tai yhdistelmäpolttimia. Tehonsäätövaihtoehdot ovat 2-teho ( H ) tai moduloiva ( M ). Polttimien tehoalue on 355 - 3.500 kW. Ohjausautomatiikka on integroitu polttimeen.

Monoblock-polttimet, öljy-, kaasu- ja yhdistelmäkäyttö 300-700   Poltinsarja 300 - 700  

Poltinsarjan 300 - 700 polttimet ovat monoblock-tyyppisiä täysautomaattisia kevytöljy-, raskasöljy-, kaasu- tai yhdistelmäpolttimia. Kaikki polttimet ovat moduloiva ( M ). Polttimien tehoalue on 770 - 9.700 kW. Kaikissa malleissa on erillinen ohjauskeskus*.

Monoblock-polttimet, öljy-, kaasu- ja yhdistelmäkäyttö

 

 Stream   Poltinsarja Stream

Stream -sarja käsittää kaksi poltinkokoa 350 ja 450. Polttimet on valmistettu nykyajan vaatimusten mukaisesti; niissä on matala äänitaso, automatiikka on asennettu kiinni polttimeen ja ne ovat helppoja asentaa, käyttää ja huoltaa. Elektroninen polttoaineen ja ilman säätö huolehtii optimaalisista säätötarkkuuksista varmistaen polttimen luotettavan toiminnan. Stream-polttimia toimitetaan kevyelle öljylle ja kaasulle sekä näiden yhdistelmälle. Sarjan Low-NOx –polttimet täyttävät luokan 3 (EN676) vaatimukset.

Monoblock-polttimet, öljy-, kaasu- ja yhdistelmäkäyttö

 

 


  

 Monox   Poltinsarja Monox 1000/1200

Poltinsarjan Monox 1000/1200 polttimet ovat moduloivia (M) monoblock-tyyppisiä täysautomaattisia kevytöljy-, kaasu- tai yhdistelmäpolttimia.  Polttimien tehoalue on 1.800 - 13.300 kW. Tämän sarjan polttimet toimitetaan ainoastaan elektronisella suhdesäädöllä (WiseDrive). Kaasunpoltossa polttimien NOx-päästöt ovat < 120 mg/Nm3 (luokka 2). Kaikissa malleissa on erillinen ohjauskeskus*. 

Monoblock-polttimet, öljy-, kaasu- ja yhdistelmäkäyttö
 

 

 800-2000   Poltinsarja 400 - 2500 ME

Poltinsarjan 400 - 2500 ME polttimet ovat täysautomaattisia kevytöljy-, raskasöljy-, kaasu- tai yhdistelmäpolttimia. Tehonsäätötapa on moduloiva ( M ). Polttimien tehoalue on 1.200 - 29.500 kW. Erikoistilauksena polttimet soveltuvat myös esilämmitetylle palamisilmalle (+250°C). Kaikissa malleissa on erillinen ohjauskeskus*, paineenkorotusyksikkö* ja palamisilmapuhallin*.

Oilon polttimet 5-sarja
  
 

 Oilon Low NOx   Poltinsarja Oilon Low-NOx Gas burners 80 mg/nm3

Tämä poltinsarja on suunniteltu asiakkaiden Low-NOx sovelluksiin, tehoalueelle 1 – 11 MW. Polttimilla saavutetaan hyvin alhaiset NOx-tasot kaasunpoltossa.

Monoblock-polttimet, öljy-, kaasu- ja yhdistelmäkäyttö 
 

 

 Oilon ACE   Poltinsarja Oilon ACE 1 - 90 MW

Oilon ACE -poltinsarja on erityisesti suunniteltu asiakkaiden Low-NOx sovelluksiin, tehoalueelle 1 – 90 MW. Polttimilla saavutetaan hyvin alhaiset NOx-tasot kaasunpoltossa. Polttimet soveltuvat maakaasun lisäksi myös nestekaasulle, kaupunkikaasulle, vedylle sekä nestemäisille polttoaineille.

Oilon ACE -polttimet
  

 

  
 *) lisävaruste