Pekingissä huikea muutos päästövaatimuksiin

29.09.2017

 

Meidän teknologialla isoja kauppoja. Sopimuksia allekirjoitettu jopa 50 milj. € tämän vuoden aikana.


Pekingissä on päätetty vaihtaa valtava määrä kaasupolttimia malleihin, joissa päästöt on saatava jopa 70 % pienemmiksi. Tämä hurja muutos on kiihdyttänyt meidän tuotekehitystä jo monta vuotta, mutta pari viimeistä ovat olleet vielä intensiivisempiä. Panoksemme tuotekehitykseen on ollut 6 % liikevaihdosta ja Tekes on ollut myös vahvasti mukana niin kannustajana kuin tukenakin. Kaikki tämä panostus tuotekehitykseen on onneksi tuottanut tuloksia ja olemme saaneet nauttia runsaista kaupoista Kiinassa.

 

Oilon Peking


Kiinan asettamat äärimmäisen tiukat päästövaatimukset kaasunpoltolle erityisesti Pekingissä sekä Tianjinin ja Hebein maakunnissa ovat vauhdittaneet kaupankäyntiämme Kiinassa tänä vuonna voimakkaasti. Yleensäkin vuosi 2017 on ollut Kiinassa voimakasta kasvun ja muutoksen aikaa koko kattila- ja poltinteollisuudelle, mikä näkyy mm. siinä, että Kiinan laitetarkastusviraston tilastojen mukaan yli 100 uuttaa poltinvalmistajaa on hakenut poltinvalmistuslisenssiä. Kolme vuotta sitten kaikki kilpailijamme olivat eurooppalaisia tuotemerkkejä. Nyt markkinoilla on pääasiassa paikallisia merkkejä ja ainoastaan 1-2 ulkomaista toimii näillä suurilla ja kilpailluilla markkinoilla.

Panostamme voimakkaasti ja oikea-aikaisesti tuotekehitykseen ja pystyimme kehittämään tuotteiston, jolla pystyttiin alentamaan kaasunpolton päästöjä todella alhaiselle tasolle. Monet muut poltinvalmistajat ponnistelevat vielä saavuttaakseen nämä vaativat, alhaiset päästövaatimukset.
Me taasen ponnistelemme jo uudelle, entistäkin alemmalle päästötasolle.

Viimeisimmät uutiset