Oilon on solminut kaupat kolmesta ongelmajätelaitoksen polttojärjestelmästä

05.01.2015

Oilon on saanut uuden päänavauksen Kiinan markkinoille. Aiemmin Oilon on toimittanut Kiinaan polttimia ja polttojärjestelmiä nestemäisille ja kaasumaisille polttoaineille lähinnä energiantuotantoon, mutta nyt solmituissa kaupoissa on sovittu polttojärjestelmien toimittamisesta ongelmajätelaitoksiin kansainvälisesti merkittäville alan toimijoille. Kiina on herännyt nyt myös jätteenkäsittelyongelmien hoitamiseen ja odotammekin alalle merkittävää kasvua. Nämä nyt solmitut kaupat ovat tärkeitä päänavauksia, mutta niillä on Oilonille myös suurta kaupallista ja työllistävää merkitystä.

Veolian kanssa solmitussa kaupassa Oilon toimittaa polttojärjestelmät kahteen heillä rakenteilla olevaan jätteenpolttolaitokseen Kiinassa. Toimitamme ongelmajätelaitoksiin polttotekniikan, venttiilikeskukset ja automatiikat, jotka edustavat tällaisten laitosten ydintekniikkaa.

 

 

Nanjing Veolia Environmental Services LtdVeolia Environment Group
on ranskalainen monikansallinen yritys, jonka toimiala on teollisuuden ympäristöpalvelut. Veolia Environment tarjoaa ratkaisuja hallituksille, paikallisille yhteisöille, teollisuudelle ja yhteisöille, jotka kantavat vastuuta ympäristöongelmista, kuten vesivarannoista (Veolia Water), jätteenkäsittelystä (Veolia Environmental Services), ja energiapalveluista (Veolia Energy).

Nanjing Veolia Environmental Services Ltd.
Oilon solmi kaupat Veolia Environmental Services Chinan kanssa, joka rakentaa ongelmajätteenkäsittelylaitosta Nanjingiin, Jiangsun provinssiin.

Toinen vastaavanlainen Veolian jätteenkäsittelylaitos rakennetaan Hunanin provinssiin Changshaan.

Kolmas kauppa on solmittu myös ranskalaisen GDF Suez S.A:n rakennuttaman ongelmajätteenpolttolaitoksen kanssa, ja polttojärjestelmä laitokseen tullaan toimittamaan ensi vuonna.

 

Viimeisimmät uutiset