Voimalaitos- ja prosessipolttimet

1-90 MWKehittynyttä poltinteknologiaa voimalaitoksiin ja teollisuusprosesseihin


Toimitamme voimalaitos- ja prosessipolttimia moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Ydinosaamiseemme kuuluvat myös venttiilikeskukset, pumppausyksiköt ja poltinautomaatio, mikä mahdollistaa polttoprosessin kokonaisjärjestelmien toimituksen. Oilonin tuoteryhmä 6 polttimissa käytetään nestemäisten polttoaineiden sumutuksessa väliaineena höyryä tai paineilmaa. Tarvittava palamisilmanpaine aikaansaadaan erillisellä puhaltimella, joka voi myös olla osa toimitustamme.

Todellisia hyötyjä laitoksen omistajalle
 
Meillä on 50 vuoden kokemus ja osaaminen polttimista ja poltinjärjestelmistä. Tutkimuksen ja tuotekehityksen painopistealueita ovat korkea hyötysuhde, luotettava toiminta, ympäristö- ystävällisyys sekä alhaiset päästöt. Polttoprosessin ideaalinen ja turvallinen toiminta aikaansaadaan oikein toteutetulla automatiikalla, jossa voidaan hyödyntää pitkäaikaista kenttäkokemustamme. Nämä tekijät yhdessä takaavat laitoksen optimaalisen toiminnan ja käyttövarmuuden.

Kansainvälistä osaamista
 
Meillä on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua erityisosaamista sekä laitetoimituksia kaikkiin maanosiin. Toimituksissa noudatamme kunkin maan paikallista lainsäädäntöä ja voimassa olevia standardeja. Laitoksen ympäristöluvan vaatimukset huomioidaan laitteiden ja prosessien suunnittelussa asiantuntijamme tuntevat erilaisten laitosten olosuhteet sekä erityisvaatimukset ja osaavat valita kuhunkin polttoprosessiin parhaiten soveltuvat ratkaisut.


>> Tutustu referenssikohteisiimme

Voimalaitos- ja prosessipolttimet