Polttimet

 

Tällä sivulla on esiteltynä vain muutamia esimerkkejä poltintuoteperheistämme. Valikoimassamme on myös monia muita tuotteita erilaisiin sovelluksiin. Lisäksi pystymme toimittamaan sopivat polttimet myös asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. 

 Voimalaitos- ja prosessipolttimet esite

 


 

ACE
 

Poltinsarja Oilon ACE 1 - 90 MWOilon ACE -poltinsarja on erityisesti suunniteltu asiakkaiden Low-NOx sovelluksiin, tehoalueelle 1 – 90 MW. Polttimilla saavutetaan hyvin alhaiset NOx-tasot kaasunpoltossa. Polttimet soveltuvat maakaasun lisäksi myös nestekaasulle, kaupunkikaasulle, vedylle sekä nestemäisille polttoaineille.

 

 


 S-burner  

S-polttimet lukuisiin käyttökohteisiinS-polttimia käytetään tyypillisesti vesi- ja höyrykattiloissa, mutta ne soveltuvat myös moniin muihin käyttökohteisiin. Ensiö- ja toisioilman määrä ja keskinäinen suhde on säädettävissä. Toisioilman pyörteen voimakkuuteen voidaan vaikuttaa säädettävällä siivistöllä, jolloin tuloksena on oikean muotoinen ja tulipesän mittojen mukainen liekki.

Säädettävyydellä voidaan oleellisesti vaikuttaa haluttujen päästöarvojen saavuttamiseen erikokoisissa ja -muotoisissa tulipesissä. Tarpeen mukaisesti S-polttimen varustukseen voi kuulua yhden tai kahden nestemäisen polttoaineen lanssi, kaasulanssi ja kaasurengas.

 

 


 K-poltin
 

K-polttimet moniin prosesseihinK-poltin on oikea valinta monenlaisiin teollisuusprosesseihin, kuten kuumailmakehittimiin, ongelma- ja yhdyskuntajätteen polttolaitoksiin. Palamisilma syötetään tangentiaalisesti ilmakaappiin, millä aikaansaadaan voimakas palamisilman pyörre ja erittäin stabiili liekki. Polttimen rakenne mahdollistaa korkean käytettävyyden vaativissa prosessiolosuhteissa.
K-poltin voidaan varustaa useilla lansseilla sen mukaisesti, kuinka monta polttoainetta on käytössä.

 

 


 Lance Burner
 

Lanssipolttimet - erityisesti leijukattiloihinLanssipoltin soveltuu hyvin vaativiin voimalaitossovelluksiin, esim. leijukattiloiden startti-, tuki- ja kuormapolttimeksi. Tällaisissa käyttöolosuhteissa on tärkeää, että polttimen osat kestävät leijutushiekan kuluttavat vaikutukset. Polttimen rakenneratkaisut ja optimaalinen jäähdytysilmamäärä takaavat hyvän käynnistyvyyden ja toimintakyvyn. Polttimen ollessa valmiustilassa kriittiset osat vedetään pneumaattisella sylinterillä taka-asentoon suojaan. Kooltaan pienet lanssipolttimet mahdollistavat pienet putkiohitukset kattiloiden seinissä.