Toimitusjohtajan terveiset

Hyvät asiakkaamme ja yhteystyökumppanimme!

 

Mukavaa, että löysit sopivan hetken vierailla meidän verkkosivuillamme. Olemme hyvin iloisia, että yhtiömme toiminta ympäristöteknologian alalla on herättänyt vuosittain kasvavaa huomiota ja ystäväpiirimme on laajentunut lähes koko maailmaan. Tämä rohkaisee meitä ja antaa motivaatiota ponnisteluillemme.

Oilon on jatkanut kasvuaan, kiitos aktiivisten ja ympäristötietoisten asiakkaiden. Kasvu, laajentuminen uusille markkinoille ja tuotetarjonnan lisääntyminen tulevat meille hyvin luonnollisina haasteina, koska maailma muuttuu nopeasti. 
  Oilon MD  
Kehittyvien maiden elintason kasvu, erilaiset energialähteet ja energian tuotantotavat tekevät nykymaailmasta mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia antavan liiketoimintaympäristön. Alalla työskenteleville tämä muutos on erittäin innostavaa. Saamme suorastaan pinnistellä asiakkaidemme kanssa erilaisten energiamuotojen yhdistämisen parissa ja osaaminen on aina tehokkaassa käytössä.

Tuotekehitys on, jos mahdollista yhä haastavampaa ja olemme saaneet toteutettua kuluneen vuoden aikana erittäin mielenkiintoisia ja tuloksellisia ratkaisuja asiakkaidemme kanssa eri puolilla maailmaa. On myös todettava, että Oilonilla on ilo työskennellä hyvinkin rohkeiden ja innovatiivisten asiakkaiden parissa. Luottamus uusien ratkaisujen toteutuksessa on ollut ainutlaatuista ja olemme siitä hyvin kiitollisia. Toisaalta olemme myös onnistuneet näissä tehtävissä yhteisin ponnistuksin ja maailma onkin saanut uusia ratkaisuja energiatarpeiden hoitamiseen.
   
Asiakkaidemme kohteista voisi tehdä vaikka luettelon, mutta otan niistä tähän vain muutaman esimerkin. Kiinassa toteutimme Pekingin kaukolämpöyhtiön kanssa huikean yli 2000 MW:n projektin Low-NOx -teknologialla. Kaikki kohteet toteutettiin kaasulla ja näin vältettiin kivihiilen käyttö kaupunkialueella. Projektissa oli mukana myös ensimmäistä kertaa ainutlaatuinen Ecopower-teknologia, jonka avulla sähkökulutus väheni 90 % kahden 15 MW:n polttimen osalta.

Norjassa toteutimme lähellä Osloa mittavan hybridilämmitys projektin, joka sai nimekseen Jevnaker paikkakunnan nimen mukaan. Tässä kohteessa tehtiin luistelurata ja toteutettiin useiden rakennusten lämmitys kylmän tuotannon hukkalämmöllä. Kohteessa on iso lämpöpumppu, puuhakelaitos ja bioöljykattila, kaikki samassa rakennuksessa. Kazakstanissa terästehtaan koksikaasu otettiin käyttöön tehtaan energiatuotannossa. Aikaisemmin kaasut päästettiin ulkoilmaan.
   
Nämä projektit toteutettiin äskettäin, mutta ne ovat jo nyt saaneet jatkoa eri puolilla maailmaa. Myös aurinkoenergia on täydentänyt monia meidän hybriditoteutuksia. Kun asiakas miettii, kuinka voisi olla vielä enemmän mukana puhtaamman maailman rakentamisessa, on meillä antaa tähän helppo neuvo: Jos prosessissasi tai asuinympäristössäsi on hukkaan menevää lämmintä vettä tai energiaa sisältävää kaasua tai nestettä, niin kannattaa olla yhteydessä Oiloniin.

Saamme yhdessä tuon mahdollisuuden melko varmasti kannattavaan hyötykäyttöön. Olkaa siis, hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme yhtä aktiivisia kuin aikaisemminkin. Nyt se on taloudellisesti entistäkin kannattavampaa.
   
Terveisin,  
Signature  
Eero Pekkola  

Uutiset

Tällä hetkellä meillä on avoinna kaksi työtehtävää
07.08.2017
Tapahtuma oli Suomen Pekingin suurlähetystön järjestämä tapahtuma jossa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tuotiin suomalainen juhannustunnelma Pekingiin.Ohessa tunnelmia kesäisestä ja aurinkoisesta tapahtumasta.
15.06.2017
Oilon on tehnyt kaupan Amec Foster Wheeler Energia Oy n kanssa, joka toimittaa haketta ja puupellettejä hyödyntävän 299 MWe kiertoleijukattilan Englantiin. Projektin nimi on TEES REP, Tees Renewable Energy Plant. Se tulee olemaan maailman suurin biomassaa hyödyntävä laitos, jonka tuottama
17.05.2017

Käyttökohteita

referenssi_lehti

 

Hartwall hyödyntää kaatopaikkakaasua

Hartwall Oy ja Kujalan jätekeskus päätyivät yhteistuumin Oilonin poltinteknologiaratkaisuun, jonka ansiosta Kujalan jätekeskuksessa syntyneitä ympäristöhaittoja saatiin pienemmiksi ja kaatopaikkakaasuista syntynyttä energiaa hyötykäyttöön Hartwall Oy:n tehtaalle.

 

 

referenssi_kiina

 

Kiina puhdistaa kaupunkejaan

 

Miljoonakaupunki Peking investoi puhtaamman energian tuottamiseen, jotta kaupungin päästöt vähenisivät. Vähäpäästöisyyttä tavoitellaan muun muassa Oilonin Low-NOx -polttimien tekniikkaa hyödyntäen.

 


 

referenssi_voimalaitos

 

Leijupolton ylivoimaa

Maailman suurin toiminnassa oleva leijukattila sijaitsee Puolassa, vuonna 2009 avatussa Lagiszan voimalaitoksessa. Tämän leijukattilan polttimet ovat Oilonin käsialaa. Suurimman leijukattilan titteli siirtyy Etelä-Koreaan Samcheokin voimalaitokselle v. 2014, jonne Oilon toimittaa 64 kpl starttipolttimia.

 

 

Kraftringen MAX IV lab, Lund, Ruotsi


Kraftringen MAX IV lab, Lund, Ruotsi


Hiukkaskiihdyttimen jäähdytyksestä tehdään lämpöä asuinympäristöön.