Olemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren

Teollisuuden sekä voimalaitos- ja prosessipolttimien asiakaspalvelumme kattaa kaikki poltinjärjestelmän toimituksen jälkeiset elinkaaripalvelut. Tarjoamme asiantuntevaa apua polttimien turvallisesta käyttöönotosta, vuosihuollosta ja varaosapalvelusta aina polttojärjestelmien konsultointiin ja modernisointeihin. 

Modernisointi tehostaa vanhan poltinjärjestelmän toimintaa, pienentää käyttökustannuksia ja vähentää ympäristön kuormitusta. Asiakaspalvelussamme polttotekniikan ja modernisoinnin asiantuntija suunnittelee polttojärjestelmänne uudistuksen tarpeittenne mukaisesti. Järjestelmän voi joko uusia kokonaan tai parantaa toimintaa päivittämällä järjestelmän osia. Modernisoimme mm. polttimet, venttiilivarusteet, automaatiot ja polttoainejärjestelmät.

Kiinteistöjen lämmitysratkaisuissa asiakaspalvelu palvelee maan kattavaa jälleenmyyjien verkostoa nopeilla varaosatoimituksilla sekä kehittämällä huoltohenkilöstön ammattitaitoa koulutuksen ja neuvontapalvelun avulla.

Osaavien yhteistyökumppaniemme maailmanlaajuinen verkosto varmistaa, että saat kaikkialla luotettavaa ja kattavaa asiakaspalvelua. Meidät tunnetaan tavastamme kohdata asiakas. Oilonissa on erityistä lämpöä.

Palvelumme

Huolto ja tekninen tuki

Huolto ja tekninen tuki

Kuluttajat:
Kouluttamamme jälleenmyyjät ja huoltoliikkeet ovat lähelläsi. Takuuasioissa ja teknisissä kysymyksissä sekä huolto- ja päivystystarpeissa toivomme että otat ensisijaisesti yhteyttä laitteen toimittaneeseen jälleenmyyjään tai huoltoliikkeeseen.
 
Jälleenmyyjät, huoltoliikkeet, teollisuus ja energialaitokset:
Tarjoamme teille teknisen tuen, jonka puoleen voitte kääntyä kaikissa teknisissä pulmissa sekä huolto- ja takuuasioissa.

Palauta takuulomakkeet ja päivitä huoltotiedot OilonCare-palveluun.

Olemme tavoitettavissa arkisin klo 8.00-16.00.
Oilonin puhelinvaihde (03) 85 761 ohjaa puhelusi oikealle henkilölle. 

Koulutus

Korkeatasoisen koulutuksemme tavoitteena on kotimaisten asennus- ja huoltoliikkeiden ammattitaidon jatkuva kehittäminen. 
Teoriatunneilla käydään läpi laitevalikoima, laitteiden toimintaympäristöt ja pääkomponentit. Käytännön harjoitustyöt keskittyvät säätöön ja vianetsintään. Korostamme koulutuksessa oikeiden säätöjen merkitystä ympäristölle ja laitteen eliniälle.

Koulutus on jaettu kolmeen pääryhmään: asennus, käyttöönotto ja huolto. Koulutus keskittyy omassa tuotannossamme oleviin laitteisiin. Tutustu koulutusohjelmiimme

Varaosat Webshopista

Huoltoliikkeet ja jälleenmyyjät voivat hankkia varaosat helposti suoraan Webshopistamme. Pyydä Webshoppiin tarvittavat tunnukset varaosamyynnistämme. 

Käy tutustumassa Webshopin erikoistarjouksiin!

Varaosamyynti

Oilonin laitteistot on käyttöönoton aikana säädetty toimimaan kohteessa parhaalla mahdollisella tavalla. Toiminnan takaamiseksi ja säilyttämiseksi optimaalisena koko elinkaaren ajan on tärkeää pitää laitteen ja laitteiston pääosat kunnossa. Säännöllinen huolto ja kunnossapito varmistavat laitteiden kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen käytön. 

Varaosapalvelumme on asiakkaan mukana kaikissa laitteiston vaiheissa sen elinkaaren aikana:
• varaosasuositukset uusille kohteille 
• asiakaskontaktien hoitaminen ja tarjoukset
• osat huoltoihin ja ylläpitoon 
• takuuosat

Kuluttajat:
Oilonin kouluttamat jälleenmyyjät ja huoltoliikkeet ovat lähellä sinua. 
Varaosakysymyksissä sekä huolto- ja päivystystarpeissa pyydämme ottamaan yhteyttä laitteen toimittaneeseen jälleenmyyjään tai huoltoliikkeeseen.

Varaosapalvelu huoltoliikkeille ja teollisuudelle:
Varaosamyyjämme palvelevat arkisin klo 8–16 puhelinnumerossa (03) 8576 431. 
Vientimyynnissä ota yhteyttä Oilonin puhelinkeskukseen (03) 85 761, joka ohjaa puhelusi oikealle henkilölle.

Talviaikaan eli marraskuusta maaliskuun loppuun käytössä on myös viikonloppupäivystys. Silloin kotimaan varaosamyynnin tavoittaa lauantaisin ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä klo 9–14 puhelinnumerossa 044-757 6796. Muina aikoina puhelin on suljettu.

Varaosapalvelu laitoksille:
Voimalaitos- ja prosessipoltinten varaosamyyntimme palvelee arkisin klo 8–16 puhelinnumerossa 044-7576 797. 
Oilon-edustajat ja –jälleenmyyjät kaikkialla maailmassa palvelevat myös varaosamyynnissä. Yhteystiedot löydät Jälleenmyyjät-sivultamme.

Takuuilmoitus

Alla olevalla lomakkeella voit tehdä takuuilmoituksen sekä palautuksen viallisesta polttimen tai maalämpöpumpun varaosasta. Täytäthän lomakkeen tiedot huolellisesti.

Takuuilmoitus – Polttimet >>

Takuuilmoitus – Lämpöpumput >>